tha outfit

Hej! Sitter hemma i Arjeplog vid köksbordet, jag och syrran med varsin dator. Haha. Imorgon ska vi på julbord och sen kommer resten av helgen bli super awesome!

Idag så blev det ett outfit med mina Viking kadett stövlar, har ju haft lite förfrågningar på det :) så jag hoppas att det duger! är bara så glad att någon annan än bara jag tycker stövlarna är helt fantastiska!har en hel kategori med gamla outfits på min gamla blogg direktlänk till kategorin outfits

4 kommentarer:

 1. Superfin outfit! Jag lånade min kompis kadett en gång och dom är ju SÅÅ bekväma... Känns som att man flyter fram när man går i dom :)Jag tycker att dom passar jättebra till jeans också. Ser fram emot fler outfit bilder med dom på...Gärna stora bilder ;) Vi kanske skulle bilda en Viking Kadett klubb?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Sådana stövlar har jag också! Brukar vika ner mina. Sjukt coolish ;) Prova nästa gång du använder dom!

  SvaraRadera
 3. Jättefin outfit! Dina stövlar passar dig ju perfekt! Jag tycker Viking kadett stövlar är fantastiska, och anvender dom ofta!

  SvaraRadera

Skriv en rad! :)

Gimegolts

Förra helgen så åkte jag mamma morfar johanna och Mokthar till Gimegolts. Jag rekomenderar att åka dit för det är otroligt fint och enkelt ...

Populära inlägg