fredag 18 augusti 2017

Detta är höstterminens plan för bloggen.

Tjabba! Inte för att jinxa mitt streak nu med uppdateringar så har jag "kanske" börjat blogga igen. Fick ett ryck och det känns som att det är rätt tid nu igen för mig att skriva ner mina tankar och visa upp hur duktig hobbyfotograf jag egentligen är! Haha. Nä men skämt åsido så kanske jag kan hålla igång detta ett tag nu för att ni ska få en illusion över hur "intressant" och "spännande" mitt liv är egentligen!

Inte för att jinxa igen så har jag en plan över hur jag ska ta tag i mitt vikt problem. Så jag ska "kanske" skriva om det också. Jag ska ge min ide om kost och träning en chans till jul och se vad som händer. Målet är att minska 10% av min vikt till jul. Jag vet att det är alltid snack om vikt på denna blogg men det är verkligen något jag stör mig på hos mig.

  • Jag kan inte ha några av mina kläder från förr för att jag ökat 2/3 storlekar på 2 år. 
  • Jag orkar typ ingenting och jag har mycket dålig kondition.
  • Jag vill orka leva och vara aktiv som min morfar är när jag blir gammal. 
  • Jag är less på att bo i en kropp som jag inte trivs med.
  • Man kan inte älska någon annan om man inte kan älska sig själv.
Så målen nu är: 
1. kost 
2. träning och motion. 

Jag baserar kosten på mina för låga halter av köldkörtel hormon, även träning också. Alltså protein, grönsaker och en liten mängd kolhydrater. Kommer att utföra det genom att använda mig av tallriksmodellen och 50-tals tallrikar. Kommer att ta en matsked äppelcidervinäger/dag (fyfaen så dåligt, men ska man bli fin får man lidapin), Laga mat med kokosolja. 


Har även tänkt att kanske skriva om min "mediala väg". Jag vet inget jag skrivit om tidigare för att jag tyckt att det skulle verka flummigt men jag känner lite för att skriva om min väg som reikihealer och andra nya intressen om detta "flummiga ämne". Men det är något jag brinner för just nu och vill verkligen utveckla mera. Men det kanske blir att jag skriver om det.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

skriv en rad! :)