Fortsätt till huvudinnehåll

Framtid dåtid nutid!?

Så har fått mig en liten utmaning av min goda vän Moa. Att vi ska blogga mer. Har förändrat min layout och försöker uppdatera här lite grann. Men jag tänker att jag ska börja uppdatera till att börja med en gång i veckan för att få in en rutin. Förr när jag bloggade frekvent så skrev jag mycket för min familj och även för att jag skulle få träna på att skriva då jag är dyslektiker. Men nu finns det egentligen ingen anledning att skriva men när jag kikar in på mina gamla inlägg och min gamla bilddagbok så blir jag nostalgisk och jag inser att det är härligt att tänka och drömma sig tillbaka till den tiden då man var oförstörd och naiv. Någon dag i framtiden så kommer jag känna så om denna tiden som jag sitter och skriver i nu. Då frågar jag mig själv i samma veva om vad som är bra med mitt liv just nu. Jag tror att det kan vara min frihet, jag är fri. Dock en skola som jag måste förhålla mig till men jag har ingen eller inga personer jag måste anpassa mig efter. Jag är en fri människa med många erfarenheter i mitt bagage, både bra och dåliga erfarenheter. Jag har verkligen tid att göra det jag tycker om och jobba med mig själv så jag kan bli en bättre människa. Kanske är jag fortfarande naiv men jag är också en grubblare och det kanske gör mig bitter. 

Livets hårda skola är verkligen en hård skola men jag är så jävla stark nu! A och  O är att bryt ihop och kom igen. 


Nu blev det djupt! But still I am back!Kommentarer

Populära inlägg

Vi pubbade och skippade klubbande

Jag och Elin snackade tidigare i veckan om att bara gå och sitta på olles för att surra och dricka nån öl. Men vi insåg på fredag eftermiddag att vi glömt att boka bord så vi freestyla lite och fick ett bord på gröna älgen och snubben som ägde stället? Blev sur för att vi inte skulle äta och kom med sin dryga attityd och sa att ingen restaurang i hela Europa kan man bara boka bord för att dricka och bara köpa en apetizer. Elin sa då "ja de är ju som konstigt att det inte gäller Umeå för både Olles och Allstar har man så att en kan boka bord för att dricka och köpa apitizer." Då blev han tyst, sur och snackade skit om oss till bordet bredvid. Skit tråkigt och oartigt som fan!

Men det var jag, Elin, Julia, Byron och Gustav som drog dit och myste, ett förövrigt trevligt ställe bortsett från den där snubbens attityd. Sen blev han lite mindre sur då vi köpte alkohol för typ samma summa av en middag. Men ändå.. bitch! Stället får en 3:a för mysighet och sötpommesen men inte mer fö…

Om jag kunde berätta för mig

Denna tjejen på bilden heter Maja och är 14år och detta är ett brev till henne. 
Hej Maja, det är du som skriver just nu och jag vill bara säga dig att du är så stark, ovetandes och naiv. Du har redan vid 14års ålder tagit dig igenom motgångar som du måste ta tag i framtiden men just där så gör du allt för att överleva och ta dig igenom allt och du vet inte ens om det, för det är inget nytt. Du har kämpat med skolan och inte förstått vad felet är och tänker är jag dum? Nä, det är du inte du har dyslexi och det kommer bli bra, du kommer att kämpa dig frammåt hela vägen till i dag 2018. Du kommer få hjälp, men den kommer sent men du har aldrig förstått dina problem bättre än då.  Du kommer att hamna i tvister med vänner när du är 16år när du är 22år och även 25år och inte förstå hur världen och människor kan bli så galen, men du kommer ändå att försöka se det goda i alla. Du försöker finna dig själv och din identitet och du kanske till och med är bättre på det än vad jag är i dag! 
Du …

Att hitta sig själv igen

Detta kanske bara är tillfälligt men jag måste medge att det är trevligt. Med bloggen menar jag då. Det ger mig gamla minnen och nostalgi. Jag trivs och tycker verkligen att det är roligt med att fota och greja på här och när jag tänker efter så är det ju jag! För varje dag som går så kommer jag närmare mig själv och återskapar rutiner som jag tidigare haft. Jag har inget som jag behöver anpassa mig efter utan bara leva på mitt sätt och göra det jag tycker är roligt. Det är som att jag blir vuxen på nytt varje gång jag inser vad som verkligen inspirerar mig och skapar mig till den person jag är i dag.

Har haft kanske en omedveten livskris där jag har trott att jag måste se ut eller vara på ett visst sätt i denna stad. Antingen så är det bara allmänt mentaliteten här i Umeå som gör mig till något mer ytligt, finare och fåfäng. Jag har väl aldrig varit speciellt brydd i vad andra tycker och tänker om mig men nu när jag var hem sist så förstod jag verkligen. Hemma bryr sig ingen om man g…