Nyårs löften


  • Jag ska fota mera !
Jag ska försöka ta mig ut och fota naturen mer som förr och kanske ge mig några riktigt fina utmaningar, har också tankar på att söka jobb på en foto butik eller något.

  • Jag ska träna mera !
Ska helt klart bli sundare totalt en hel förändring i mitt liv. Börja träna och motionera 4-real! Känner att jag måste få ut min energi på något så ska en gång för alla skaffa mig ett årskort för simhallarna här i Piteå! Jag är sjukt taggad med detta nya år och min nya livsstil! Önska mig lycka till

  • Jag ska äta bättre!
Ja som sagt ska man ha en ny livstil så måste man ju äta rätt också. Känner att det har blivit på tok för mycket skräpmat och snask på sistone och det fungerar bara inte så nu jävlar ska jag bli nya nyttiga bodybuilder Maja.. haha 

  • Jag ska skratta mera!
Ja som alla förmodligen vet så lever man längre om man skrattar mycket. Nä men det känns bra att vara lycklig och skratta så att skratta mycket det känns bra :)

  • Jag ska skaffa mig ett jobb!
Skaffa mig ett jobb är jävligt viktigt och jag vill verkligen ha ett jobb. Det är så förbannat tråkigt att gå runt och göra inget och inte ha råd med något. Har knappt råd att handla mat till mig själv typ. Jag är glad att jag har lite julklappspengar som räddar mig just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg