Att nå sina mål

Som ni vet så kämpar jag med min vikt och framförallt min hälsa. Men just nu så går det inte så bra. Jag är nog för mycket soffpotatis. Visst jag simmar 1-2 ggr i veckan men jag vill mer! Jag vill ut och springa och gymma! Jag vill också äta frukt istället för godis. Men hur gör jag? Hur får man motivation, hur ställer jag krav på mig själv att nå mina mål? Hjälp mig, ge mig tips på hur ni motiverar er själva. För de enda man behöver göra är att få tillräckligt med motivation att man skapar mål som man vägrar släppa förens du har nått dem. Hur gör ni?

4 kommentarer:

 1. haha ja, låt mig veta när du lärt dig!

  SvaraRadera
 2. haha ja, när du vet. Lär mig med! :)

  SvaraRadera
 3. Du behöver inte förbjuda dig massa saker Maja!
  Räkna först ut detta http://matkalkyl.se/berakna-energibehov-kcal.php
  Sen finns en jättebra hemsida som heter viktpejl.se
  Köp en matvåg och börja väga sakerna du äter efter ett tag vet du hur mycket en "normal" portion väger. Träning är ett bra sätt för hjärtat men för viktminskning är det bäst med promenader. Det ända som räknas vid viktminskning är kalorier in vs kalorier ut. Alltså ligga under -500 kcal om dagen, 7000 kcal i veckan gör att man går ner 0.5-1 kg, allt annat är ohälsosamt. Inget annat spelar roll enligt mig. Träning kan få dig att bli mer hungrig under viktminskning.

  Här kan du läsa om kcal in kcal ut! Lycka till bästa Maja <3 Detta är det ändå som funkar, skit i alla dieter, sluta förbjuda dig saker, räkna istället så du får i dig rätt mängd! Då kan du ätta godis också, bara du vet att du inte överstiger under en hel dag. Det är myter att man inte kan äta på kvällar och att man föbränner mer på morgonen. Huvudsak är vad som går in och ut under dagen. Sitta still en hel dag brukar man räkna på ca 1500-1600 kcal. Men det är det du måste kolla upp först, hur mycket du ska äta för att gå ner i vikt!

  Blev långt men finns så mycket skit och myter om viktnedgång alltså..

  SvaraRadera
 4. http://bealandberg.blogg.se/2013/january/mitt-mal-med-traningen.html#comment

  /Bea

  SvaraRadera

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg