Ibland går det bara inte att vara ensam!

Fy så jobbigt det känns nu då jag är helt ensam igen! Att ha Johanna här under helgen var helt awesome! Saknar henne massor nu då hon åkt. Känner mig lite deprimerad nu, vill nästan gråta en skvätt! Usch! I morgon har jag massor för mig. Bajs jobbkulbben, möte på AF, jobb på kvällen. skönt att få jobba lite blir dock lite mer av den varan nu i veckan. jobb måndag, torsdag och lördag. Sen får jag inte glömma att Mitzy ska kastreras på onsdag och att hon måste fastas innan. Så jag har ganska mycket för mig i veckan så tiden kanske går fort ändå! jag hoppas i alla fall.


4 kommentarer:

 1. jag önskar att ja gkunde komma och hälsa på :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina moa jag önskar att jag kunde hälsa på dig och dina nya vänner! Saknar dig massor! Jag hoppas aloevera blomman håller dig fint sällskap!

   Radera
  2. Fina moa jag önskar att jag kunde hälsa på dig och dina nya vänner! Saknar dig massor! Jag hoppas aloevera blomman håller dig fint sällskap!

   Radera
  3. Fina moa jag önskar att jag kunde hälsa på dig och dina nya vänner! Saknar dig massor! Jag hoppas aloevera blomman håller dig fint sällskap!

   Radera

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg