Fortsätt till huvudinnehåll

svammel

kan man ha tråkigare sitter och väntar typ på att tiden ska gå så jag kan laga mat och att klockan ska bli 19 så jag kan dunka igång en tvättmaskin. Måste dock påminna mig själv om att boka en tid åt Ante om han vill tvätta då jag åkt. Jo jag ska åka till Linköping med Katarina, kunde inte låta henne köra ner själv och sen då hon lockade med att gå på ullared så kan man ju inte säga nej alltså! Så är det bara. Hoppas bara att de kan ringa från jobbet och be mig jobba nån dag i veckan typ måndag och tisdag hade suttit fint! Måste dock ringa dit och säga att det inte är någon idé och ringa från och med den 8-17:e. Det är så skönt att kunna få jobba nu även om det bara är ca 2 dagar i veckan så är det så skönt att göra något annat!

BTW!! Så ska jag köra med recinolja i håret ikväll över natten tills i morgon! kanske dumt då man just färgat håret men får väl ta utväxten då den blivit nån cm. tyckte att det fungerade förra gången men vi får se helt enkelt! :)

Kommentarer

  1. Åh! Ullared är asnajs! :D Ha det superkul i Linköping :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…