Fortsätt till huvudinnehåll

-4,9

Gissa vem som gått ner 4,9kg?! Jo jag! Det blev 5hg i veckan vilket jag är nöjd med. Hoppas på att gå ner lite mera till veckan kanske närmare ett kilo då. Detta med viktväktarna gör mig så himla taggad! Jag blir motiverad och inspirerad varje gång till att ändra livsstil och mer medveten om vad jag stoppar i mig och vad som är viktigt för kroppen, som att motionera minst 30min per dag. Känner mig piggare och piggare och gladare också. För jag tänkte på det, jag väger nu nästan 68kg +1hg och jag kan inte komma ihåg när jag sist vägde 68!? Helt sinnessjukt nu har jag gått ner hälften av det som ska bort och jag ser det som en baggis, för att gå ner dessa 4,9kg har gått fort och enkelt! Äta sig smal är vad jag gjort! :)

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…