Fortsätt till huvudinnehåll

Det går bra nu

Hejsan alla blogg readers. Gick faktiskt ner 6 hekto i veckan och fick mig en liten stjärna för att gått ner 3 kg! Nu satsar jag på att hamna under 70 till veckan! Har inte vägt under 70 på över ett år så jag är sjukt taggad + att jag har då gått ner 5% av min kroppsvikt!

Fick min s4 i måndags? Tror jag.. Men såklart så hade jag glömt att beställa ett mini sim så kunde inte slå igång den på riktigt förens i fredags. :) tycker om den men fattar mig inte riktigt på det där med att scrolla med ögonen och filmen pausas då man tittar bort grejen. Men det löser sig nog.

Ni får ursäkta för dåliga bilder ska försöka ändra på saken.


Kommentarer

 1. Hej, och grattis till framgångarna! :) Men vad för sorts träning/kost har du satsat på för att åstadkomma detta? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar! Jag har tagit mig hjälp av viktväktarna. Funkar super bra man får äta och slippa vara hungrig! Men man äter ungefär hälften av talriken av grönsaker och 1/4 kött/fisk/fågel och 1/4 ris/pasta/potatis. Sen får man vara sparsam på godis och dricka :) annars har jag promenerat överallt ist för att ta bilen :)

   Radera
  2. Men så trevligt! Har hört att de där ska vara en bra lösning på livets problem ;) Men härligt, då har ju lyckts hålla diet + sparat lite pengar på bränslet också! :) Tack för ditt svar o lycka till i fortsättningen ocksåå.. :)

   Radera
 2. jaa vad härligt med en uppdatering!!

  SvaraRadera
 3. hejja Majjen!

  Hoppas vi kan synas snart <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…