Det går bra nu

Hejsan alla blogg readers. Gick faktiskt ner 6 hekto i veckan och fick mig en liten stjärna för att gått ner 3 kg! Nu satsar jag på att hamna under 70 till veckan! Har inte vägt under 70 på över ett år så jag är sjukt taggad + att jag har då gått ner 5% av min kroppsvikt!

Fick min s4 i måndags? Tror jag.. Men såklart så hade jag glömt att beställa ett mini sim så kunde inte slå igång den på riktigt förens i fredags. :) tycker om den men fattar mig inte riktigt på det där med att scrolla med ögonen och filmen pausas då man tittar bort grejen. Men det löser sig nog.

Ni får ursäkta för dåliga bilder ska försöka ändra på saken.


5 kommentarer:

 1. Hej, och grattis till framgångarna! :) Men vad för sorts träning/kost har du satsat på för att åstadkomma detta? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar! Jag har tagit mig hjälp av viktväktarna. Funkar super bra man får äta och slippa vara hungrig! Men man äter ungefär hälften av talriken av grönsaker och 1/4 kött/fisk/fågel och 1/4 ris/pasta/potatis. Sen får man vara sparsam på godis och dricka :) annars har jag promenerat överallt ist för att ta bilen :)

   Radera
  2. Men så trevligt! Har hört att de där ska vara en bra lösning på livets problem ;) Men härligt, då har ju lyckts hålla diet + sparat lite pengar på bränslet också! :) Tack för ditt svar o lycka till i fortsättningen ocksåå.. :)

   Radera
 2. jaa vad härligt med en uppdatering!!

  SvaraRadera
 3. hejja Majjen!

  Hoppas vi kan synas snart <3

  SvaraRadera

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg