Lurad till max

Hej. Det är ingen ide att hålla det hemligt. Detta känns verkligen förjävligt. Jag har blivit lurad big time! Detta är ingen skämt lurendrejeri utan ett riktigt jobbigt och hemsk händelse i mitt liv. Jag skulle som jag tidigare skrivit börjat skolan i dag eller egentligen förra veckan men det blev uppskjutet en vecka och jag var i god tro att jag skulle få börja skolan i dag. I fredags fick jag ett e-mail där det stod Arctic academyAB har gått i konkurs. Där sitter jag och får kalla kårar på lördagen då jag läste e-mailet för första gången. Det kändes som om jag var utanför min kropp och tittade på mailet. Fattade ingenting, trodde det var ett skämt. men sån tur hade jag ju inte.

Så nu sitter jag här hemma i Arjeplog förstörd och ledsen att jag inte får gå det jag verkligen ville och att jag inte har råd att gå en liknande utbildning någon annanstans. För jag är 179 000 kr fattigare och nu undrar ni säkert: men kan hon inte få tillbaka dem!? Nej jag kan inte räkna med det. Jag och den andra tjejen som har blivit utsatta för detta kanske inte får några pengar tillbaka. för vi är sist i kö att få några pengar. Det är massa andra snubbar och gummor som ska ha pengar för att de lagt ner pengar på företaget.

Men pengarna är inte det värsta det är att jag inte få gå denna utbildning. Att jag inte få göra det jag väntat på i 8 månader känns förbannat jävla jävligt att jag inte får jobba med det jag ville jobba med det suger.


1 kommentar:

  1. Men gu vad hemskt!!! :(((((( Fy fasen alltså, nu tycker jag faktiskt du borde få lite tur också, jag hoppas du får tillbaka pengarna så du kanske kan gå utbildningen någon annan stans, styrkekramar Maja!!! <3

    SvaraRadera

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg