Fortsätt till huvudinnehåll

a picture from me to you

Hejsan alla nu går veckan mot sitt slut och jag har haft en mormor och morfar och Johanna på besök. Det har varit kul och jag har fått pimpa vardagsrummet och toan å sovrummet lite också :) Sen så har vi varit på edmöte för konkursen på skolan. Så då fick vi ställa frågor på det som kändes oklart. Måste dock medge att det var ganska tryckt stämning där men vi fick reda på det vi var osäkra på och jag kände mig nöjd efteråt och vi gick och åt på Waldorfs. Sen så har Elin vart på besök och vi har sett på en massa förhäxad och promenerat. Så i dag ska jag boka en tvättid, städa upp lite och handla tänkte också ta en lång sväng på rödakorset för det var så himla länge sedan sist.

Fotade lite går, jag fick vara min egen modell och det gick bra det också så nu är jag super foto sugen. så jag får väl fota när det kommer någon frivillig :) om ni är sugna är det bara säga till ni kan ju kolla in min fotokategori om ni är sugna ;)


Kommentarer

  1. Om du skulle hitta någon modell och har några kul idéer får du jättegärna låna ett gäng av mina kläder och fota med dom! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det hade vart jätte roligt!! Du får göra en vinter collection.. Så kan vi knåpa i hop något med hår och smink och nån rolig plåtnings idé. Jag är helt på :)

      Radera

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…