a picture from me to you

Hejsan alla nu går veckan mot sitt slut och jag har haft en mormor och morfar och Johanna på besök. Det har varit kul och jag har fått pimpa vardagsrummet och toan å sovrummet lite också :) Sen så har vi varit på edmöte för konkursen på skolan. Så då fick vi ställa frågor på det som kändes oklart. Måste dock medge att det var ganska tryckt stämning där men vi fick reda på det vi var osäkra på och jag kände mig nöjd efteråt och vi gick och åt på Waldorfs. Sen så har Elin vart på besök och vi har sett på en massa förhäxad och promenerat. Så i dag ska jag boka en tvättid, städa upp lite och handla tänkte också ta en lång sväng på rödakorset för det var så himla länge sedan sist.

Fotade lite går, jag fick vara min egen modell och det gick bra det också så nu är jag super foto sugen. så jag får väl fota när det kommer någon frivillig :) om ni är sugna är det bara säga till ni kan ju kolla in min fotokategori om ni är sugna ;)


2 kommentarer:

  1. Om du skulle hitta någon modell och har några kul idéer får du jättegärna låna ett gäng av mina kläder och fota med dom! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det hade vart jätte roligt!! Du får göra en vinter collection.. Så kan vi knåpa i hop något med hår och smink och nån rolig plåtnings idé. Jag är helt på :)

      Radera

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg