Fortsätt till huvudinnehåll

Nu händer det. Jag har gjort det förr och nu gör jag det igen fast hela vägen.

Hej i morgon börjar jag med mitt godislöfte och äta mindre portioner. För det är ju det som egentligen är problemet i dagsläget, för mycket mat och för mycket godis, dricka, glass och chips. Jag har bestämt mig jag ska tillbaka till det jag vägde innan sommaren och ända ner till min målvikt. Nu är det bestämt och skrivet på papper (typ). Så nu kan jag inte ändra mig, detta är min enda utväg för annars kommer folk tillslut kalla mig för fläskmaja och det är det sista jag vill. Jag är less på att räkna vad jag äter osv nu förbjuder jag mig själv från snask och äter mindre. Detta handlar inte bara om mat heller utan jag kommer att gå en lång eller flera små promenader per dag och simma 2ggr i veckan och jag ska ha avverkat minst en mil i veckan.


Nu kör vi!!

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…