Fortsätt till huvudinnehåll

A lost dream and new beginnings.

Nu var det ett tag sedan sist och jag funderar fortfarande vad som ska bli av med mig en dag. Jag har så gott som lagt ner mina drömmar om att bli frisör. Eller kommer att fortsätta med frisyrer och typ grund klippning. Men annars då? Jo letar nu efter allt som kallas jobb eller jag har ett Big no och det är hamburgerrestaurang. Funderar på utbildningar och praktiker men det är bara ut och leta, överallt. Tja det är väl bara börja kämpa antar jag och se hur mycket jag orkar, förhoppningsvis så ska jag orka det jag behöver utan att bli sjukskriven igen, jag behöver verkligen pengarna.

Men annars känner jag mig gladare och jag skrattar mer, dock så är jag tröttare men det beror på medicinerna när jag nyss har ökat dem pga förskjutningar (alltså små anfall)
Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…