nyårslöftet

Hejsan nu börjar det närma sig det nya året och jag och Andreas åker idag till Åkroken. så ska strax börja städa lite så vi har det snyggt och fint när vi kommer hem den 1 januari. Sen ska vi in till stan jag ska köpa lite cider och kanske hitta en fin klänning.

Men hade tänkt skriva upp mina nyårslöften nu:
Nr 1.
Jag ska bli stark och välmående. precis som förra året var mitt löfte att jag skulle äta och röra på mig mer. I dag har jag bestämt att det blir att prova på gym i en månad till att börja med. Så länge jag inte har ett jobb så får gymmet vara mitt jobb. Sen så ska jag börja det nya året med en detox diet och sedan fortsätta med rawfood. Jag är så pass känslig av gluten och laktos så det är nog bra för mig att köra 80% rawfood. Vilket jag vet fungerar på mig. har också skrivit upp några små saker som jag vet ska motivera mig som jag ska hänga på badrumsspegeln.

Nr 2.
Jag ska göra mer kreativa saker som att fotografera, sy och teckna mera.

Nr 3.
Jag ska damsuga oftare och börja plocka undan saker bättre.

Nr 4. jag ska skaffa ett jobb som jag trivs med och tycker är ganska kul.


och nu undrar ni säkert om jag klarade förra årets löften och jag tror det. jag fick ju jobb jag gick ner 8kg jag har blivit mer kreativ och börjat sy och sjunga igen. Jag har också skrattat en massa även om detta har varit ett så kallat skit år så har det verkligen haft sina fina och riktigt roliga stunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg