Fortsätt till huvudinnehåll

nyårslöftet

Hejsan nu börjar det närma sig det nya året och jag och Andreas åker idag till Åkroken. så ska strax börja städa lite så vi har det snyggt och fint när vi kommer hem den 1 januari. Sen ska vi in till stan jag ska köpa lite cider och kanske hitta en fin klänning.

Men hade tänkt skriva upp mina nyårslöften nu:
Nr 1.
Jag ska bli stark och välmående. precis som förra året var mitt löfte att jag skulle äta och röra på mig mer. I dag har jag bestämt att det blir att prova på gym i en månad till att börja med. Så länge jag inte har ett jobb så får gymmet vara mitt jobb. Sen så ska jag börja det nya året med en detox diet och sedan fortsätta med rawfood. Jag är så pass känslig av gluten och laktos så det är nog bra för mig att köra 80% rawfood. Vilket jag vet fungerar på mig. har också skrivit upp några små saker som jag vet ska motivera mig som jag ska hänga på badrumsspegeln.

Nr 2.
Jag ska göra mer kreativa saker som att fotografera, sy och teckna mera.

Nr 3.
Jag ska damsuga oftare och börja plocka undan saker bättre.

Nr 4. jag ska skaffa ett jobb som jag trivs med och tycker är ganska kul.


och nu undrar ni säkert om jag klarade förra årets löften och jag tror det. jag fick ju jobb jag gick ner 8kg jag har blivit mer kreativ och börjat sy och sjunga igen. Jag har också skrattat en massa även om detta har varit ett så kallat skit år så har det verkligen haft sina fina och riktigt roliga stunder.

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…