Fortsätt till huvudinnehåll

Idjits

Om jag får säga det själv så är jag nog en av dom bästa på att fynda i världen. Jag och Andreas åkte till reprisen i dag och jag kollade runt lite och hittade ett fint tyg. Just när jag är på väg att gå ser jag ett smyckesställ med massa örhängen och annat småkrafs. Tittade på några clipsörhängen som kosta 20 kr! vilket jag tycker är ganska dyrt. Anyway så ju längre ner jag kommer på tavlan med smycken ser jag en liten påse med en ring i, tyckte den såg intressant ut så jag plockar ut den ur den lilla påsen för en närmare titt. Den är skitig som f-n men jag ser ändå stämpeln i ringen! Äkta silver! Stoppar ner den i påsen igen där det står 10 kr!!! Fatta vilket jävla kap, 10 kr för en silverring. Dom kan ju inte ha vetat vad de stoppa i påsen då de tog 20 kr för nå plast clipsörhängen och 10 kr för en jätte fin silverring som dock var skitig som om den legat på marken i typ 30 år! IDJITS
Efter lite rengöring med salt och aluminiumfolie och putsning med tandkräm var den glansig och fin igen!
Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…