Fortsätt till huvudinnehåll

lite sminktips från smarta jag :)

Hej! Jag måste bara om min nya smarta grej jag kommit på. Ni vet när man ska lägga på blöteyeliner på ögonlocket och vill få till en fin "fjupp",  måsvinge, cateye eller vad ni nu vill kalla det. Jag suger verkligen att göra de där fjupparna. Så jag har kommit på hur man ska göra det hyfsat bra utan att använda tejp eller stå i evigheter och försöka få dem jämna.

Det enda du behöver göra är att måla som vanligt den svarta linjen över ögat men sen när du ska göra fjuppen så vrider du på huvudet så att dina nedersta ögonfransar ligger där ska du måla fjuppen! självklart så gör ni det på båda ögonen. så som ni ser så hamnar fransarna linje så man kan lätt måla efter dem när man vrider på huvudet. Ni måste stå i spegeln när ni gör detta.

Jag hoppas ni förstår med alla fjuppar haha.

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…