Fortsätt till huvudinnehåll

vem behöver en själ när man kan vara rödhårig!!

Hej känner att jag måste uppdatera er lite ni fick aldrig se någon bild på min nya hårfärg i förrgår och de finns en anledning till det eftersom jag varit hos frissan i går och klippt av lite nötta toppar. Känner mig lite som Elsa Billgren i mitt röda hår med 60-tals stuk på. Eller jag åtminstone tror att det känns såhär! Jag har nu insett hur urdålig jag vart på att blogga och jag har inte lagt upp något jag fyndat på jätte länge och inte heller har jag lagt upp nån outfitbild på länge!! Hur kommer det sig att ni orkar läsa min blogg ens då det har varit alldeles urtrist med inlägg utan bilder och bara en massa text och seriösa grejer? Jag skulle inte palla med en sån blogg. Så nu ska jag skriva en blogg som jag själv vill läsa. Det låter ju inte så dumt, med en massa fina färger 2hand fynd och massa pyssel, kläder, inredning och massor med annat fint? Det låter ju inte dumt alls!!

Men först ska jag visa min nya frippa! Är super nöjd. Hon är så sjukt duktig min frisör. Hon ska till och med få fara ner till Danmark och styla artisterna till mello!! Då förstår ni vilken stjärna hon är!!


Hon har klippt så jag kan göra en liten puff om jag vill!! 

Sen kunde jag inte låta bli att spexa till det lite med mörkt läppstift. Så den bjuder jag på!

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…