Fortsätt till huvudinnehåll

OMNOMNOMNOM

Hej i dag har jag färgat mitt hår!! Det blev orange/rött/brunt isch, ganska fint. Känns somrigt på något sätt. Sen så har jag kollat min syn i dag och det har förändrats pyttefnuttigt så jag behöver inte köpa nya glasögon än. Jag har också tagit mig tid att olja in altanen i dag. Hur bra som helst och jäklar vad oljan sögs in i träet. Det har nog inte fått sig en omgång på mycket länge! Så kanske får olja ett varv till men det får bli antingen till hösten eller under sommarn. Men nu är det då gjort i alla fall. Det står dock att man ska vänta ett dygn innan man börja använda altanen igen som vanligt men jag tror att jag kan göra det efter kanske 15-20 timmar för att träet var så torrt.
Altanen efter skrubbning

Nu ska jag alldeles strax cykla iväg till Willys och köpa mig avokado och bacon. Såg bilder på det på pinterest som Olivia hade repinnat. Hur gott ser inte detta ut!?

Omnomnom

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…