Fortsätt till huvudinnehåll

skryta det är jag bra på ibland

Fy fasen så duktig jag är! Just nu väntar jag på att altanen ska torka efter min grovrengöring! fick tips av grannen att vänta med oljningen tills de sopat vägen utanför så det inte blir förstört av en massa sand då jag just har oljat. Vill att soparbilen ska komma nu, ju snabbare det blir klart desto bättre! jag vill plocka fram utemöblerna nu!! Ska dock plocka fram trimmern i morgon och göra något åt djungeln av gräs på gården så jag får något nytt och grönt nån gång!

Har också varit på arbetsförmedlingen i dag och gjort lite grejer där. Sen gick jag in till stan därifrån och köpte mig två såna där armar som man hänger sockar och troller på när man tvättat! Har också köpt alla tillbehör för altanen i dag och lite shampoo och balsam samt en resehårborste och handkräm. Sånt som man alltid man behöver 

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…