Fortsätt till huvudinnehåll

Vårkänslor och skratt finns det någon bättre kombo!?

måste medge att mitt bloggande är en aning epigt. Jag är absolut ingen topblogger precis. Men just nu har jag lust att skriva en rad. Detta händer i mitt liv just nu!: Jag jobbar just nu där jag praktiserat i 2 månader ungefär 50%. Jag är ledig i veckan och har varit duktigt och krattat vår lilla gräsmatta och blombänkar i dag. I morgon ska jag cykla och köpa träolja, pensel och en borste för altanen så ska den bli fräsch och fin och ställa ut utemöblerna. Jag ska också till arbetsförmedlingen och träffa min handläggare Lennart. På onsdag ska jag på synundersökning. Jag ska också försöka att få tag på en klipptid i Öjebyn i veckan så kommer jag vara vårfin jag med!

Sen så ska jag ta mig tid och pyssla lite och göra klart min clutch (väska) i veckan kanske till och med i kväll :-) och jag måste städa lägenheten och kanske tvätta mattan i hallen. Ska nog redan i kväll börja med städningen också.

Nog om vad jag ska göra så var jag och Andreas och firade påsk i Gauto i år igen. Det var super fint väder och är det än till och med. Ser ut som ett litet afrikanbarn i ansiktet och resten är kritvitt. Det är så de flesta norrlänningarna ser ut den här tiden på året. Skitbrun i ansiktet, skitiga händer och likblek resten. Vi har haft det så mysigt med kortspel (som jag förövrigt förlorade på hela tiden). Vi har varit ute hela dagarna i solen och vi har lagat mat på elden och fiskat på fisketävling! En helt perfekt helg må jag säga har dessutom skrattat som aldrig förr i helgen. Bra helg! Sen i morse såg jag att vårlökarna blommade här ute och då kan man verkligen inte låta bli att le. Så nu är cykeldäcken pumpade för i år så de kommer att nötas på :-D
lilla bagge så söt med sitt hängande ben haha 

Andreas

Morfar

Pia Kurts hund som har varit med i 11år snart! Hon blir alltid lika tokigt glad av att se mig!

Min fina syster!

Andreas använder en isborr för första gången! :)

Kusin Anton och Johanna

Jag i spegelglaset i Andreas coola solisar! 

Min snygging!

Anton hjälper mig att vinna fisketävlingen... Det gick inget vidare.. 
Men det bästa med gauto open fisketävlingen är att alla får sig ett pris även om man inte fått någon fångst! 

Såhär såg det ut här hemma!! Nu är det verkligen vår här uppe!! 

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…