Vårkänslor och skratt finns det någon bättre kombo!?

måste medge att mitt bloggande är en aning epigt. Jag är absolut ingen topblogger precis. Men just nu har jag lust att skriva en rad. Detta händer i mitt liv just nu!: Jag jobbar just nu där jag praktiserat i 2 månader ungefär 50%. Jag är ledig i veckan och har varit duktigt och krattat vår lilla gräsmatta och blombänkar i dag. I morgon ska jag cykla och köpa träolja, pensel och en borste för altanen så ska den bli fräsch och fin och ställa ut utemöblerna. Jag ska också till arbetsförmedlingen och träffa min handläggare Lennart. På onsdag ska jag på synundersökning. Jag ska också försöka att få tag på en klipptid i Öjebyn i veckan så kommer jag vara vårfin jag med!

Sen så ska jag ta mig tid och pyssla lite och göra klart min clutch (väska) i veckan kanske till och med i kväll :-) och jag måste städa lägenheten och kanske tvätta mattan i hallen. Ska nog redan i kväll börja med städningen också.

Nog om vad jag ska göra så var jag och Andreas och firade påsk i Gauto i år igen. Det var super fint väder och är det än till och med. Ser ut som ett litet afrikanbarn i ansiktet och resten är kritvitt. Det är så de flesta norrlänningarna ser ut den här tiden på året. Skitbrun i ansiktet, skitiga händer och likblek resten. Vi har haft det så mysigt med kortspel (som jag förövrigt förlorade på hela tiden). Vi har varit ute hela dagarna i solen och vi har lagat mat på elden och fiskat på fisketävling! En helt perfekt helg må jag säga har dessutom skrattat som aldrig förr i helgen. Bra helg! Sen i morse såg jag att vårlökarna blommade här ute och då kan man verkligen inte låta bli att le. Så nu är cykeldäcken pumpade för i år så de kommer att nötas på :-D
lilla bagge så söt med sitt hängande ben haha 

Andreas

Morfar

Pia Kurts hund som har varit med i 11år snart! Hon blir alltid lika tokigt glad av att se mig!

Min fina syster!

Andreas använder en isborr för första gången! :)

Kusin Anton och Johanna

Jag i spegelglaset i Andreas coola solisar! 

Min snygging!

Anton hjälper mig att vinna fisketävlingen... Det gick inget vidare.. 
Men det bästa med gauto open fisketävlingen är att alla får sig ett pris även om man inte fått någon fångst! 

Såhär såg det ut här hemma!! Nu är det verkligen vår här uppe!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg