Fortsätt till huvudinnehåll

Rhodos med Elin

Jag berättade aldrig att jag och Elin åkte till Rhodos förra veckan! Vi hade det super kul, verkligen! Man kan säga att vi han och se hela Rhodos innan vi åkte! Vi var på lilla Akropolis som bara låg ca 2 km från vårt hotell. Vi var till akvariet som låg 10 min från där vi bodde. Vi var till gamla stan åt mat och tittade på den gamla borgen och virrade runt för att hitta ut. Vi åkte till en liten ö vid namn Symi och tittade på pastellfärgade hus! Vi var till Lindos där vi gick upp 300 steg till ett berg med ett gammalt tempel. Vi åkte åsnor ner som var himla kul. Vi var också på ett event ladies night på baren Grabbarna grus. Hela veckan hade vi haft flera olika barer som velat sälja biljetter till olika events. Vi tog vår sista kväll på Rhodos och vi hade det jätte kul jag och Elin var värst på stället tror jag minsann! Vi hade verkligen en toppen vecka, vädret var kanske inte så toppen men vi han med så mycket på så lite tid, hade gärna vart kvar och sett lite mer som Butterfy Vally och Anthony Quinn Bay och kanske fått sola lite till! Jag kommer definitivt att åka tillbaka till Rhodos kanske med Elin igen vem vet!? :)

Borgen i gamla stan. Här har det ridit riddare och prinsessor!

Elin i en tunnel i gamla stan

Vi åt på rustico

 
LET ME TAKE A SELFIE!

marken såg ut ungefär såhär överallt!! 

Lilla ön Symi!! Så vackert ställe!

Symi räkorsolnedgång utanför hotellet

En katt från Hawaii men som bor på Rhodos

konst!Konst!


Akropolis

Det var ödlor överallt vid Akropolis stadion!
Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…