Fortsätt till huvudinnehåll

tack snälla ni!!

Hej är ledig i dag från jobbet och ska hinna med en massa ärenden. Eller massor är det ju inte men några saker står ju på listan. Som jag ska göra min och syrrans halloween dräkt complete. Fattas ljusrosa band, vita knästrumpor och fuskblod. Sen ska jag ringa folksam och berätta att min cykel har blivit stulen och se om jag kan få något på försäkringen. Sen blir det att ringa nevrologen angående min medicinering. Jag vet inte om jag äter rätt dos som jag ska eller om jag ska äta mer.. Sen ska jag kolla vart min remiss till kurator tog vägen det har gått ett år nu.. Kanske det viktigaste att jag måste verkligen dammsuga och städa. jo juste måste lämna ett brev på posten som är jätte viktigt! Har glömt bort det i flera dagar nu. 

Måste sen nämna till alla underbara människor som läst mitt inlägg i går! Kände att det var på tiden att folk förstår varför jag är "glömsk" eller "virrig". Brukar kalla det ungdomsalzheimers vilket det inte är men känns lite som att man har blivit gammal och bortkommen. Nu kanske också alla förstår varför jag skriver listor hela tiden. Det är ju inte i första hand för att det ska vara ordning och reda på mig eller jo, men mest för att jag ska minnas vad jag ska göra. Men det viktiga är ju att jag inte glömmer att äta, mata katten eller gör illa någon på grund av min glömska. 

Någon som har tips på hur man ska träna hjärnan? :)Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…