Fortsätt till huvudinnehåll

Japp nu är det dags för en ny start

Eftersom jag är en balle som är sjukt tråkig så ska jag göra som Moa aka prinsmos. Hon har varit väldigt inspirerande med sitt kulinariska liv. Så här kommer jag med ett tapigt blogg försök. För mitt liv är så kryddstarkt och levande... eller så inte. Om jag har tur så har jag kanske något som andra saknar i sitt liv och har orken att läsa min otroligt spännande blogg om  livsglädje! </3

Så från och med nu ska denna blogg inte handla om:

 • Känslor. Eller jo glada saker så ni ba "oooh henne vill jag bli vän med hon verkar som en kul prick!"

 • Den ska inte handla om min vrickade syn på min osexiga kropp. Det är frustrerande och inte en positiv sak. Sånt kan man följa på instagram där det finns massa tränings sidor man kan följa. Det enda jag kommer att skriva eller lägga ut bilder på är kanske när jag är ute och går och sånt måste alla göra.. för vi har ben som för de flesta människor fungerar.

 • Jag ska försöka att inte skriva inlägg utan bilder.


Så ja, jag kanske fyller på med lite jag ska inte skriva om saker för vem fanken vill läsa som en människa som skriver inlägg utan bilder? Inte jag!


Kommentarer

 1. ååh vad söt du är! blir glad av att ha inspirerat!!!
  Älskar ju din blogg!! blir så glad när du börjar uppdatera mycket och lägger upp bilder på saker du gjort, lägenheten och second hand och sånt!
  du är bäst! taggad på många inlägg!

  puss o kraaam

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…