Japp nu är det dags för en ny start

Eftersom jag är en balle som är sjukt tråkig så ska jag göra som Moa aka prinsmos. Hon har varit väldigt inspirerande med sitt kulinariska liv. Så här kommer jag med ett tapigt blogg försök. För mitt liv är så kryddstarkt och levande... eller så inte. Om jag har tur så har jag kanske något som andra saknar i sitt liv och har orken att läsa min otroligt spännande blogg om  livsglädje! </3

Så från och med nu ska denna blogg inte handla om:

 • Känslor. Eller jo glada saker så ni ba "oooh henne vill jag bli vän med hon verkar som en kul prick!"

 • Den ska inte handla om min vrickade syn på min osexiga kropp. Det är frustrerande och inte en positiv sak. Sånt kan man följa på instagram där det finns massa tränings sidor man kan följa. Det enda jag kommer att skriva eller lägga ut bilder på är kanske när jag är ute och går och sånt måste alla göra.. för vi har ben som för de flesta människor fungerar.

 • Jag ska försöka att inte skriva inlägg utan bilder.


Så ja, jag kanske fyller på med lite jag ska inte skriva om saker för vem fanken vill läsa som en människa som skriver inlägg utan bilder? Inte jag!


2 kommentarer:

 1. ååh vad söt du är! blir glad av att ha inspirerat!!!
  Älskar ju din blogg!! blir så glad när du börjar uppdatera mycket och lägger upp bilder på saker du gjort, lägenheten och second hand och sånt!
  du är bäst! taggad på många inlägg!

  puss o kraaam

  SvaraRadera

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg