Fortsätt till huvudinnehåll

ONE FEELS FREE, DANGEROUS...

För er som kanske har sett min nya profilbild på facebook eller nån bild på instagram så vill jag bara informera er om att jag har inte piercat septum. Det är en så kallad fake piercing.Har velat ha hål där jääätte länge men det har bara inte blivit. anledningen är för att jag har för mig att det gör ont som fan att ta själva hålet och att ha ett smycke hängandes så i näsan hela tiden kan vara smått irriterande. Har själv haft hål i näsvingen men tog ut det för att jag blev less på att alltid vara så försiktig och de gjorde ruskigt ont när man råkade slita ut smycket. Jag vet att min mor inte blivit så glad om jag tagit hål i septum heller. Trots att jag är över 20 gammal så lyssnar jag ändå på min mamma. Så jag har kompromissat, jag har köpt fake piercingar! Så jag kan ha dem när jag vill och behagar. Hur perfekt är inte det?

Såhär ser ringarna ut som jag beställt! Är super taggad har just nu bara en svart ring men med dessa kan man göra en massa kul! Man kan ha på fest och bara när man känner för det! Jag tycker själv att jag är super smart haha :)Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…