Vår halloween!

Hej Har inte visat bilderna från halloween. Jag och min syrra klädde ut oss till tvillingarna i the shining. Väldigt kreativit tyckte vi eftersom vi är ganska lika, trots att det skiljer år mellan oss. Då kan man fråga sig vem är det som ser yngre/ äldre. Ser Johanna ut att vara 22år eller är det jag som ser ut att vara 28år eller vi kanske möts på mitten?

HAHAHAHAHAHA!!

Vi gick i alla fall ut på Challenge som jag förövrigt hade vunnit inträde till! woho! kände på mig att jag skulle vinna något den kvällen och min snälla vän Sara fann min stulna cykel också. Jackpot! Men då vi kom till challenge så var det typ inget folk där. (var ett halloween event på havsbadet också förmodligen var alla där) Men! Vi hade himla roligt i alla fall. Vi dansade säkert en timme och hamnade i en dancebattle med 3 killar som såg ut som killen i v for vendetta! Jag och Johanna ägde ut som. Vi ba "grow a vagina! yeee"

Sen blev vi less och gick och köpte chips på shell och där mötte vi V för vendetta killarna. Dom kände igen oss och "kolla där är ju dom!" Jag och Johanna skrattade lite. När vi gick hem till mig så såg vi polisbilen typ 100 meter bort men tänkte inte så mycket på det och dan efter fick vi veta att en kille just blivit mördad bara en stund innan vi gick där alltså 100 meter från oss!! Ovetandes om vad som hänt så kom vi hem och satte igång tvn såg motorsågs massakern och åt chips innan vi gick och la oss!
Det roligaste var att klä ut sig. Önskar att man oftare hade såna tillfällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg