This, this is the way, this is the way i wanna live

Hej det var länge sedan! Det har hänt en massa saker sedan sist, som att jag har flyttat, flyttat in, börjat på ett nytt jobb och helt enkelt starta ett nytt kapitel i mitt liv. Jag som satt och lovade en massa " åh jag ska blogga oftare!" Men så gör jag tvärt i mot. Men som sagt så har jag haft fullt upp med att starta om mitt liv och hamna på rätt spår igen efter en stor urspårning. Min kropp mår bättre och jag är gladare mindre stressad och har definitivt gjort av med mer energi än på väldigt länge! Har också hunnit dra på mig en förkylning och feber såhär vid jul.. kul jul! Men att vara sjuk när man är med sin familj är ändå inte så dumt ändå. Snart är det nyår också och då ska jag till Kobdalis med ett roligt gäng. Så har endel att se framemot!

måste ju visa sen hur det ser ut här där jag bor nu!! :)2 kommentarer:

  1. Kul att du börjat blogga igen och är på rätt spår!! Tycker om att läsa din blogg så hoppas du kommer igång snart igen!!! :)

    SvaraRadera
  2. Kul att du börjat blogga igen och är på rätt spår!! Tycker om att läsa din blogg så hoppas du kommer igång snart igen!!! :)

    SvaraRadera

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg