Fortsätt till huvudinnehåll

hej detta är jag just nu

Här sitter jag och är miserabel över att min blogg är så jävla tråkig och jag är så jävla tråkig och funderar på vart jag ska börja med mitt liv som redan börjat fast ändå inte. Så kanske jag ska börja på mitt liv just nu, precis nu! Så tänkte börja presentera mig för nya läsare och gamla om ni finns kvar. Detta är en ny epok och detta är jag:


Jag heter Maja Karolina Holmlund
Jag är snart 23år
Jag är uppvuxen i Arjeplog som är känt för vacker natur och Sveriges djupaste insjö.
Jag har gått gymnasiet i Piteå och blev kvar där efter skolans slut på grund av att jag blev kär i 2 extra år. 
Flyttade hem till min vackra hemkommun för cirka 2 månader sedan.
Fick jobb på en viltbutik/kafé. 
Jag är glad och lycklig.
Jag har mål och drömmar.
Kanske inget förutbestämt men något som ska förverkligas.
En dröm jag har är att åka på en lång resa. Kanske som sträcker sig över hela världen.
Jag har intressen, Konst Mode Historia Musik Hantverk.
Jag är duktig på att pyssla, att vara glad, jag är duktig med djur, Jag kan verkligen loppis fynda, Jag är bra på att vara konstig, skratta.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…