Fortsätt till huvudinnehåll

hej vardagsmat

Hej alla läsare. Alla ni som råkat hamna här och alla gamla goingar.

Så Mamma flyttade ner i fredags. så nu är jag solo i lägenheten uppe, eller ja Mitzy också. Hela dagen har jag fixat och donat med olika grejer som jag har stoppat in i skåpar och ställt fram på bord. Mitzy är alldeles slut efter att ha inspekterat och kollat så att allt ha kommit på sin plats i dag. Musse har också varit och hälsat på en snabbis. Hjälpte morfar med släpvagnen och mormor kom förbi och ville att jag skulle prova en kjol som var galet för stor.

Har nyss ätit middag och ska snart bege mig ut för att handla lite mat och några fina tulpaner som ska stå på köksbordet.

I morgon ska jag och Olivia K hitta på något för tjejgruppen kanske se film eller spela spel. Det ska bli roligt att få planera lite.

Befann mig i stugan i helgen och fotade lite. fick in en ganska bra bild på stugugglan och johanna och ett av våra kusinbarn oscar.Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…