Fortsätt till huvudinnehåll

Brorsan, brännbollsyran och Maggio: part1

Hej! Nu är jag hemma efter en natt sömn i min egen säng istället på luftmadrass och hotellsäng med jätte fluffiga kuddar. Jag och Jim och vår lilla liftare Rasmus tog oss ner till Umeå på torsdag kväll. Vi sov hos bästa Madde och Ulf en natt och Madde bjöd på hembakade fröfrallor till frulle! Vi tog oss ut till ängarna där de spelade brännboll för fulla muggar i indiankostymer och annat skojigt. Vi fick tag på våra armband och sedan bar det iväg mot sävar och min älsta bror André som just  bilvit pappa (vid det tillfället i bara 8 dagar!) Fick träffa fasters lilla underverk som var både lik mamma och pappa!
Stolt Pappa!


Lilla Harry! 

Vi skulle checka in på hotellet vid klockan 15. med de andra som var från Arjeplog. Men när vi tittade på klockan så var den redan halv 4 så vi fick skynda oss till min kusin Emma hälsa på och ge ungarna presenter och hämta ett skötbord åt mamma. Sen var vi snabba i väg igen in till stan hämtade våra tillbehörigheter hos muffeoch vidare mot hotellet checkade in och sen åt jag middag med madde och ulf på max. Ärligt talat var min födelsedag ett evigt jäktande fram och till baka med samtal sms hit och dit. dock fina samtal men stressande så ville nästan gråta där ett tag. Men Jag fick se Veronica Maggio så allt blev vääääldigt mycket bättre. Sen åkte vi mot stan och vi fick käka på garage max (igen på max). Sen fick jag sova!

Veronica Maggio, Trodde jag skulle missa uppträdandet men kom precis så att jag hann att lyssna på ca 5 låtar. 

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…