Fortsätt till huvudinnehåll

Min pappa, min älskade fina pappa.

Hej jag har grämt mig över att skriva men jag vet ju att det är faktiskt det bästa för mig, när jag är ledsen, när jag är glad eller kanske till och med arg. Men nu är jag bara ledsen.

Min pappa, min fina lilla pappa är borta. Han finns inte där för att ge mig den där kramen och pussen som han alltid gav innan han åkte någonstans, han kommer aldrig mer ringa och avsluta med "puss och kram, jag älskar dig."

Hans godhet och kärlek blev för stor och hans hjärta räckte inte till längre. Han var inte bara min pappa han var mångas pappa, han tog in alla under sina vingar. Han var vår hjälte, vår klippa, han var vår pappa.

Hela veckan har änglarna gråtit och vi också. Vi kan inte förstå att pappa har lämnat allt. Han har inte ens tagit med sig måttbandet som han alltid hade i fickan. Alla hans kläder och skor är kvar, alla hans planer och drömmar är kvar..

Jag vet att livet har många vägskäl och man väljer vägar under livets gång, till höger, vänster eller rakt fram. Men ibland finns det bara en väg, den vägen som är skriven i sten som ingen kan förhindra.

Allting har en mening och även om detta verkar omöjligt att förstår och tänka sig att detta ska ha någon slags mening. Men det finns en någonstans.

Jag tror att min pappa kommer rädda livet på många kanske på mig eller mina syskon, mina barn eller kusiner. Det som orsakade min farmors, hennes brors och min pappas död, kommer nu finnas svar och kanske en framtida räddning för efterlevande.

Min pappa kommer vara hjälte in i det sista och han hade inte vela något annat än att rädda våra liv. Jag vet att vår pappa älskar oss så mycket, för att han är med oss i våra hjärtan i våra minnen och som en vakande ängel vid vår sida.Vår pappa, en make, en bror och en god vän.

Kommentarer

  1. Fint skrivet Maja! Tänker på dig och din familj <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…