Min pappa, min älskade fina pappa.

Hej jag har grämt mig över att skriva men jag vet ju att det är faktiskt det bästa för mig, när jag är ledsen, när jag är glad eller kanske till och med arg. Men nu är jag bara ledsen.

Min pappa, min fina lilla pappa är borta. Han finns inte där för att ge mig den där kramen och pussen som han alltid gav innan han åkte någonstans, han kommer aldrig mer ringa och avsluta med "puss och kram, jag älskar dig."

Hans godhet och kärlek blev för stor och hans hjärta räckte inte till längre. Han var inte bara min pappa han var mångas pappa, han tog in alla under sina vingar. Han var vår hjälte, vår klippa, han var vår pappa.

Hela veckan har änglarna gråtit och vi också. Vi kan inte förstå att pappa har lämnat allt. Han har inte ens tagit med sig måttbandet som han alltid hade i fickan. Alla hans kläder och skor är kvar, alla hans planer och drömmar är kvar..

Jag vet att livet har många vägskäl och man väljer vägar under livets gång, till höger, vänster eller rakt fram. Men ibland finns det bara en väg, den vägen som är skriven i sten som ingen kan förhindra.

Allting har en mening och även om detta verkar omöjligt att förstår och tänka sig att detta ska ha någon slags mening. Men det finns en någonstans.

Jag tror att min pappa kommer rädda livet på många kanske på mig eller mina syskon, mina barn eller kusiner. Det som orsakade min farmors, hennes brors och min pappas död, kommer nu finnas svar och kanske en framtida räddning för efterlevande.

Min pappa kommer vara hjälte in i det sista och han hade inte vela något annat än att rädda våra liv. Jag vet att vår pappa älskar oss så mycket, för att han är med oss i våra hjärtan i våra minnen och som en vakande ängel vid vår sida.Vår pappa, en make, en bror och en god vän.

1 kommentar:

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg