Höst marknaden

Ja som sagt har jag ju en liten inspiration och det är min fina vän moa hon har alltid smarta tankar och kloka ideer och samtidigt en person med humor som jag. Hon lägger upp inlägg från svunna tider då man hade de finasta dagarna nu har jag ju lite ont om dem från det senaste året 2015 och efter som typ ingen har sett vad som hänt egentligen utan bara läst om min stora sorg över min pappa så finns det ändå ljusglimtar trots att dom djupa svackorna har bara funnits runt hörnet.

Höst marknaden 2015.

Alla längtar till marknaden i Arjeplog. Det finns få antal helger som man vill gå ut och festa här och det är typ 3 gånger om året två av dom är marknader och en är juldansen. Klart att man måste gå ut och försöka ha lite skoj när det är en av årets 3 happenings i Arjeplog trots att man har en stor klump av sorg i hjärtat och kanske inte ska gå ut tills den där klumpen är lite mindre.

Anyway så samlade vi ihop alla superstars. Lurade ut Madde och  Ulf och Ben hakade på. Jim spenderade kvällen med Andro Andre och Jocke å gänget. Som i slutändan hamnade hos Johanna en stund innan vi tog oss ut. Måste säga att jag hade den bästa sminkdagen på länge blev på tog för full för mitt eget bästa hade super kul hos Johanna med the cure. Vi langade fram glowsticksen och tog fram hjärtglasögonen. Har kvar ett vart tog det andra paret vägen??











På väg till Harrys stukade Madde foten och jag tog mig inte in för att jag glömde plånboken hemma så gick hem började gråta fick ett EP anfall slutade med att jag hamnade i Piteå på sjukan spydde hela dan efter men fick komma hem och äta tacos med god aptit!

Så egentligen barkade det ganska kraftig men just förfesten hos Johanna var väldigt rolig och trevlig som när lilljim ljög om att han jobbat på ett apotek i polen och kunde polska. Haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg