Fortsätt till huvudinnehåll

Mullbacken

Det är nästan som om att bloggen handlar om mig och min sorg just nu och jag är fortfarande så himla ledsen men det finns inte så mycket jag kan göra åt det än att prata skriva och bearbeta om vad som hänt och denna helg i sommar var så underbar. Vi hade så roligt och härligt det var varmt och skönt men ännu en gång så väntade det tunga och jobbiga bara dagar, timmar senare.

Mullbacken

Jag och jim bestämde oss att åka och hälsa på Moa och My som befann sig u Mullbacken i deras stuga. Så vi åkte på affären köpte lite mat som vi kunde grilla och stack iväg mot skogen. väl när vi var där hade vi det så himla roligt. vi åt vår mat vi körde drick spel och vi nattbadade och Niklas och Jessica kom dit också inte min bror och hans tjej utan en annan och hans tjej fast med samma namn :)Har egentligen inte så mycket att skriva om den här dagen lördag/söndag. Söndag kväll var den sista middagen och dagen med min pappa vid liv.

Kommentarer

  1. hallå vilka fina bilder <3 <3 Det var en sån fin dag. och vad glad jag blir av att se att du bloggar!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…