Fortsätt till huvudinnehåll

Detta har hänt sen sist.

Hej som ni vet kanske mitt liv inte har varit det roligaste men jag har försökt göra det bästa av det. fick en så kallad kris reaktion från allt sörjande och tappade allt blev sjukskriven i 1 ½ månad. Men nu är jag tillbaka så gott som förutom att jag åkte på magsjuka i söndags och har haft feber och kräkningar. Huva huva. Nå ja i morgon ska jag tillbaka till jobbet igen vilket känns bra och som en utmaning. Ny avdelning och nya barn. Under denna tiden som gått så har jag gått från partner till singel och det känns faktiskt himla bra. Jim var en himla bra kille snäll och allt men känns det inte bra så ska man inte vara ihop för sakens skull. Sen så har jag fått konstaterat att jag har problem med köldkörteln och fått mediciner för det och nu så kanske mitt liv börjar komma tillbaka på rätt spår. Det kommer givetvis aldrig vara samma sak igen vilket kändes på nyår då man insåg att ja nytt år, nya drömmar, nya minnen. Att nu lämnar jag pappa bakom mig. Vilket kändes tråkigt för han fanns ju under en del av 2015 och 2016 kommer det bara finnas minnen. Men på något sätt så finns han nog kanske här och ser vad jag skriver vad Niklas bygger vad mamma lär ut vad Johanna undervisar och vad mormor och morfar läser på plattan.

Ja ja det var uppdateringen sen sist kanske inte världsmycket som har hänt men jag mår bättre nu och jag kämpar på så gott det går.


Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…