Fortsätt till huvudinnehåll

Bruce Springsteen everybody!

Ja nu när man skrytt om att mitt liv är så spännande så ligger jag ju på endel bildbevis. Jag och storasyster åkte till Milano i Italien. Exakt ett år efter pappas död för att se på en av hans största idoler Bruce Springsteen!

Tyckte att det var en aning jobbigt att bli fotograferad så här i början av resan då jag hade världens fetaste ögoninflammation i ena ögat! Men tack och lov fick jag hjälp då jag kom till Antonio och Antionetta.

100 000 personer var vi som såg Bruce i san siro arenan en av europas största arenor

Vi såg några svenska flaggor i publiken!

Mot slutet av konserten så tog bruce upp några från publiken på senen. Som en bride to be som ville dansa the last dance med Bruce. En 10årig pojke tog han också upp på senan för att spela gitarr med! Konserten varade runt 4 timmar utan avbrott han höll i gång hela tiden! Vilken karl!

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…