Fortsätt till huvudinnehåll

Nervööös as fuck!

Jo jag har ju som sagt flyttat nu till en annan stad. Det känns en aning vemodigt må jag säga och jag längtar lite efter min mamma. Trots att vi inte gjorde så mycket ihop, typ såg på tv. Som tidigare sagt så är det KRAFTIGT nervöst att jag ska börja i morgon på riktigt, inte för att det var på låtsas tidigare men ändå! Nu har man provat på att jobba heltid i ett år, hittat vad jag vill syssla med och ska börja plugga på universitet. Vuxen poäng or what!? Det finns dock endel oros moment i det hela.
  1. Jag ska hitta till uppropet i tid
  2. Jag måste lära känna en massa nya människor
  3. Jag måste typ bil vän med dom
  4. Jag måste lära mig att hitta över allt..
  5. Tänk om jag inte får några vänner eller att ingen tycker om mig                                                

förmodligen tänker alla såhär försöker jag övertyga mig själv.. Får som känslan att jag överdriver snäppet 2 musch men man kan aldrig veta. Höll på att skriva man kan aldrig oroa sig för mycket säger världens mest misstänksamma kvinna med trust issues.
Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…