Fortsätt till huvudinnehåll

Hej hallå

Jag tror faktiskt inte att jag berättat att jag gaddat mig igen. Det var dock längesen sist som jag satt nålen mot huden och faktiskt nästan 2 månader sedan färgen satte sig. Det belv det jag suktat efter nu i nästan ett år. En bärkvist! Så nu spånar jag på nästa tatuering, det blir nog en röding. Har ju alltid en underliggande betydelse i mina konstverk. Blomman jag har gjorde jag ett år efter pappa gick bort. En förätmigej, är ju ganska tydligt vad den blomman betyder men jag ska göra det ännu tydligare. Glöm mig aldrig. Riset som jag gaddat in nu är en hyllning för mitt ursprung, jag är en äkta norrbottning. Rödingen kommer att stå för den där drömmen och målen man har i livet. Stor rödingen, den som alla vill ha och drömmer om. håller ändå mitt tema med lite norrbotten och lite new school i stilen. Åh juste har ju ännu en tatuering runt min högra handled, där står det i alla fulla fall. Nu undrar ni säkert okey why?! Jo min gamelmormor skrev en bok som heter så och hon var en fantastisk människa som var en enorm förebild för många. So thats my story behind my tattoos.


Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…