Fortsätt till huvudinnehåll

HUR SPARAR NI!?

Okej. Nu är det såhär att ni som följt mig länge så har jag vart en sucker för secondhand meen sen jag blev "stadstjej!?" så är jag inte lika flitig på den fronten. Måste medge att modet just nu är precis i min smak men vad hände? Nu räcker det med att köpa nytt även om det är på rea. Jag ska från och med nästa CSN använda mig av metoden som Maja nämde, när man hittar något fint så köper man det inte utan lägger de pengar som skulle gått till plagget eller vad det nu är på sparkontot. Hur smart var inte det? Har ju ändå en sjukt snygg garderob just nu och behöver inte mer kläder, det finns ju för fan de som inte har kläder ens och här är jag som en annan samlare!??!? Nä, nu ska jag hålla er uppdaterade under detta experiment! Kommer dock kanske få in lite extra casch då jag börjar vicka lite, men this is serious! Behöver vandringsskor till sommarn och vill så gärna ha de nya muminmuggarna som kommit, som tur finns de ju kvar ett tag till så jag får hålla mig i skinnet så att säga. Wish me luck!😽

Bildkälla:www.millennialmagazine.com


Ps. Vad gör ni för att spara pengar eller för att inte shoppa som en annan crazyperson!? (SKRIV I KOMMENTARER!)

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…