Fortsätt till huvudinnehåll

Todays outfit - Friday

Känns ju super töntigt och gammalt på något sätt att posta dagens outfit men hur snygg är inte denna combo. Jag, osminkad och ny duschad, vit tisha, sammets kaftan och matchande byxor till!? Använder min mobilkamera och selfie sticken så kvallan på bilderna är ju inte topnotch men vad gör det! Alla mina vänners pappor råkar sig av någon anledning komma och hälsa på dem samtidigt så jag har inget att göra i helgen. Har en fundering på att åka till Piteå över helgen, spontant bara så där! Det kostar ju endel pengar dock för ska ändå tillbaka dit på tisdag. Å andra sidan så kan jag ta med mig packningen för påsken och lämna den där när jag ändå ska dit så snart. I have to think about it!

❘ Kaftanen - Monki ❘ Vit t-shirt - H&M ❘ Byxor - Indiska ❘
Liten extra bild på slutet. 
(Hade för övrig denna kaftan hela helgen, ÄLSKAR den med stora bokstäver! (Man får ha samma kläder i flera dagar, det är okej för det har jag sagt (så länge man inte luktar dåligt.)))


Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…