Todays outfit - Friday

Känns ju super töntigt och gammalt på något sätt att posta dagens outfit men hur snygg är inte denna combo. Jag, osminkad och ny duschad, vit tisha, sammets kaftan och matchande byxor till!? Använder min mobilkamera och selfie sticken så kvallan på bilderna är ju inte topnotch men vad gör det! Alla mina vänners pappor råkar sig av någon anledning komma och hälsa på dem samtidigt så jag har inget att göra i helgen. Har en fundering på att åka till Piteå över helgen, spontant bara så där! Det kostar ju endel pengar dock för ska ändå tillbaka dit på tisdag. Å andra sidan så kan jag ta med mig packningen för påsken och lämna den där när jag ändå ska dit så snart. I have to think about it!

❘ Kaftanen - Monki ❘ Vit t-shirt - H&M ❘ Byxor - Indiska ❘
Liten extra bild på slutet. 
(Hade för övrig denna kaftan hela helgen, ÄLSKAR den med stora bokstäver! (Man får ha samma kläder i flera dagar, det är okej för det har jag sagt (så länge man inte luktar dåligt.)))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

Gimegolts

Förra helgen så åkte jag mamma morfar johanna och Mokthar till Gimegolts. Jag rekomenderar att åka dit för det är otroligt fint och enkelt ...

Populära inlägg