Vi pubbade och skippade klubbande

Jag och Elin snackade tidigare i veckan om att bara gå och sitta på olles för att surra och dricka nån öl. Men vi insåg på fredag eftermiddag att vi glömt att boka bord så vi freestyla lite och fick ett bord på gröna älgen och snubben som ägde stället? Blev sur för att vi inte skulle äta och kom med sin dryga attityd och sa att ingen restaurang i hela Europa kan man bara boka bord för att dricka och bara köpa en apetizer. Elin sa då "ja de är ju som konstigt att det inte gäller Umeå för både Olles och Allstar har man så att en kan boka bord för att dricka och köpa apitizer." Då blev han tyst, sur och snackade skit om oss till bordet bredvid. Skit tråkigt och oartigt som fan!

Men det var jag, Elin, Julia, Byron och Gustav som drog dit och myste, ett förövrigt trevligt ställe bortsett från den där snubbens attityd. Sen blev han lite mindre sur då vi köpte alkohol för typ samma summa av en middag. Men ändå.. bitch! Stället får en 3:a för mysighet och sötpommesen men inte mer för hans sätt lägga fram att vi gjort "fel".
Anyway så efter det så drog vi på olles och fuldansade och träffade en trevlig norrbottning och hans crew. Men en helt enkelt kul kväll!'

Byron min underbara granne!

Gustav och Elin! Tyvärr han Julia gå hem innan jag pallrade fram kameran.

Detta var några random tjejer som satte sig bredvid oss och visade bilder på deras djur haha! Ändå sköna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg