Fortsätt till huvudinnehåll

Stughäng del: 1

Så nu befinner jag mig i stugan och har varit här sedan i tisdags, ja alltså en vecka nu! Jag satsade på att odla fräknar och det har faktiskt lett till resultat. Har även njutit av den friska luften, den glittrande snön, solens varma strålar, det brummande ljudet av en skoter på isen en bit bort, att lukta eldrök, skägglaven på träden och guaxiken som snor rester från eldstaden.  Jag kan inte säga annat att hade inte bytt ut en sekund för att vara i ett varmt land just nu! Tyvärr så måste jag bege mig tillbaka till Umeå i morgon för att på torsdag ska det tydligen opponeras på den vetenskapliga rapporten som jag och en studiekamrat (som mormor skulle ha kallat det) har gjort. Här kommer lite pics från veckan!

Jag och min underbara syster satte igång med att tapetsera ett av rummen i stugan. Vi var något möra i armarna då dagen innan vi hade skottat fram grillstaden som låg under 2 meter snö!

 Vi åkte i väg på en fjälltur med min farbror på en sjö som heter solejaur eller sol och vårar som den också kallas! Fick ett sketet napp men ingen fisk alls. 

Vi gjorde en sur eld på fjället för att grilla lite korv.

Min fina mamma! 

Farbror Albert, en stor fiskare. 


det var galet fint väder uppe på fjället så vi stannade uppe på krappes och tog lite bilder!
Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…