Stughäng del: 1

Så nu befinner jag mig i stugan och har varit här sedan i tisdags, ja alltså en vecka nu! Jag satsade på att odla fräknar och det har faktiskt lett till resultat. Har även njutit av den friska luften, den glittrande snön, solens varma strålar, det brummande ljudet av en skoter på isen en bit bort, att lukta eldrök, skägglaven på träden och guaxiken som snor rester från eldstaden.  Jag kan inte säga annat att hade inte bytt ut en sekund för att vara i ett varmt land just nu! Tyvärr så måste jag bege mig tillbaka till Umeå i morgon för att på torsdag ska det tydligen opponeras på den vetenskapliga rapporten som jag och en studiekamrat (som mormor skulle ha kallat det) har gjort. Här kommer lite pics från veckan!

Jag och min underbara syster satte igång med att tapetsera ett av rummen i stugan. Vi var något möra i armarna då dagen innan vi hade skottat fram grillstaden som låg under 2 meter snö!

 Vi åkte i väg på en fjälltur med min farbror på en sjö som heter solejaur eller sol och vårar som den också kallas! Fick ett sketet napp men ingen fisk alls. 

Vi gjorde en sur eld på fjället för att grilla lite korv.

Min fina mamma! 

Farbror Albert, en stor fiskare. 


det var galet fint väder uppe på fjället så vi stannade uppe på krappes och tog lite bilder!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg