Tjena bloggen

Vinnar bilden!!

Hej ja nu uppdateras det inte lika frekvent här på bloggis men jag ska tala om för er att jag sitter inte stilla inte. Ni fick en liten recap i förra inlägget och därför kommer jag bara kort att uppdatera er om vad som händer just nu. Är inne på sista kursen nu för terminen och denna ska då avslutas med en salstentamen och en redovisning. Mitt i mellan all tentaplugg ska vi också lyckas att skriva 3 uppsatser också. WOOOHOOO!! Så pepp... Eller så inte. Nä men om vi ska se det posetiva i det hela så har jag plockat fram cykeln så nu kan jag cykla till skolan, eller ja vart som helst till och med! Jag har nu oficiellt anmält mig till att gå jägarexamen till hösten och det är även sommar i luften! Knappt några löv på träden men värmen är häääär! (peppar peppar ta i trä). Jag som beställt en varm sommar, kommer jag att få den "på beställning" nu hehe?

Johanna spenderade nästan hela veckan här. Har inga fabulösa foton för att ibland fastnar helt enkelt inte skönheter på bild för att någon kan ju dö av avund lixom. Men vi gled runt på stan under helgen och även på avion och ikea. Fyndade lite och slösade alldeles för mycket pengar. Kan ju säga med största sannorlikhet att jag ligger fetback denna månad men eeehy waaathhefaaack! Kommer tjäna kosing i sommar så får väl spara det jag lånat av mig själv!?

Nåja köpte i början av månaden ett par vandringsskor till sommarens bravader. Nu när Johanna var här hittade jag mig ett par fina lundhagsbyxor som jag kan vandra och leva rövare i. Sen köpte jag lite krimkrams och åt en väldans god mat. Så nu resten av månaden så kommer jag att äta ur frysen för att inte behöva slänga något innan sommaren!! wish me luck!

Åh jo var med i en fototävling om att hamna på framsidan av sommarens ex av arjeplogarn och jag vann!! Bilden är tagen av min mammas kusin Carina men motivet är på mig och Johanna på Graddatjåkkå!

Sushi från Sagami här i Umeå, Förmodligen den bästa sushin i stan! 
Jag och Johanna, Madde, Ulf och Hanna var där och åt i fredags!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad! :)

vinterpromenad

Populära inlägg