Fortsätt till huvudinnehåll

Tjena bloggen

Vinnar bilden!!

Hej ja nu uppdateras det inte lika frekvent här på bloggis men jag ska tala om för er att jag sitter inte stilla inte. Ni fick en liten recap i förra inlägget och därför kommer jag bara kort att uppdatera er om vad som händer just nu. Är inne på sista kursen nu för terminen och denna ska då avslutas med en salstentamen och en redovisning. Mitt i mellan all tentaplugg ska vi också lyckas att skriva 3 uppsatser också. WOOOHOOO!! Så pepp... Eller så inte. Nä men om vi ska se det posetiva i det hela så har jag plockat fram cykeln så nu kan jag cykla till skolan, eller ja vart som helst till och med! Jag har nu oficiellt anmält mig till att gå jägarexamen till hösten och det är även sommar i luften! Knappt några löv på träden men värmen är häääär! (peppar peppar ta i trä). Jag som beställt en varm sommar, kommer jag att få den "på beställning" nu hehe?

Johanna spenderade nästan hela veckan här. Har inga fabulösa foton för att ibland fastnar helt enkelt inte skönheter på bild för att någon kan ju dö av avund lixom. Men vi gled runt på stan under helgen och även på avion och ikea. Fyndade lite och slösade alldeles för mycket pengar. Kan ju säga med största sannorlikhet att jag ligger fetback denna månad men eeehy waaathhefaaack! Kommer tjäna kosing i sommar så får väl spara det jag lånat av mig själv!?

Nåja köpte i början av månaden ett par vandringsskor till sommarens bravader. Nu när Johanna var här hittade jag mig ett par fina lundhagsbyxor som jag kan vandra och leva rövare i. Sen köpte jag lite krimkrams och åt en väldans god mat. Så nu resten av månaden så kommer jag att äta ur frysen för att inte behöva slänga något innan sommaren!! wish me luck!

Åh jo var med i en fototävling om att hamna på framsidan av sommarens ex av arjeplogarn och jag vann!! Bilden är tagen av min mammas kusin Carina men motivet är på mig och Johanna på Graddatjåkkå!

Sushi från Sagami här i Umeå, Förmodligen den bästa sushin i stan! 
Jag och Johanna, Madde, Ulf och Hanna var där och åt i fredags!!


Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…