Fortsätt till huvudinnehåll

Vad händer? Är jag påväg att bli fit? Eller är det en fas? Ring in och rösta!

berättade jag att jag och Johanna ska springa colorrush i sommar? Det är i alla fall 5km och nu kämpar jag med konditionen. Att ens komma över 10000 steg en dag är en utmaning som student då en sitter hela dagarna med plugg eller föreläsningar. Men nu har jag laddat min FitBit och utmanar mig själv på promenader varje dag så att jag når dessa 10k steg. Cyklar gör jag nu överallt vart jag än ska så där får jag lite kondition så nu ska jag börja springa lite också. Har nu när jag är i en träningsfas och tycker verkligen genuint att det är sjukt roligt att träna så fick jag ett gymschema av sjukgymnasten och kan från och med i dag träna på gym samtidigt som jag gör nytta för min nacke/rygg. 👍

Här kommer ju dagens fråga; vem fan är jag? Vem har jag blivit? Jag fick min lilla uppenbarelse här tidigare i vår och hittade mig själv men jag hittade också att träning är ju sjukt najs!? Har inte haft ett uns intresse för träning i mitt liv men sedan jag accepterat mig själv för den jag är så har jag också funnit ett nytt intresse (som jag hoppas håller i sig). Det känns så otroligt roligt med all träning och andra aktiva aktiviteter som jag kommer att vara med om under det närmaste månaderna. JAg är super pepp och har nu införskaffat kläder och skor också för att kunna vara aktiv!

Här är en jävligt fittigbild på mig när jag en gång hade en hälsosam mängd fett på min kropp. Inte för att jag var fit då men den har lite bodybuilding feelin över den, kan inte säga vad det är som gör att jag får den känslan...

Kommentarer

Populära inlägg

har gått och blivit kändis

Var med i en liten fototävlig och plötsligt så råkade jag och min syster hamna på första sidan för lokaltidningen i hemtrakterna!

Två av mina andra bidrag hamnade också i tidningen! Checka in tidningen HÄR

Phösarfest på stranden och starka lyft

Hade phösafest i fredags. För er som inte vet så ska jag vara fadder i höst för nollorna (nya studenter) som ska börja universitetet till hösten. Kan bara säga att det var sjukt kul. Blir nästan lite deprimerad av att helgen är slut nu men har en drös av härliga bilder från bästa gänget som ska phösa in nollorna med mig till hösten. Länge sen sist?

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det var väl detta jag var rädd för att det skulle hända. Men nu är jag tillbaka igen och vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om. Har tänkt flera gånger på olika saker jag borde skriva om men ikket har det blivit något skrivet. Jag känner mig fortfarande stark och nästan pånyttfödd tack vare min uppenbarelse över att jag gör som jag vill och är det någon som tycker det är konstigt så är det deras problem. Ungefär som som Mia Skäringer säger "No more fucks to give!" och som Grynet "Ta ingen skit!" Mina motton här i livet och de borde vara många flers motton också. Det är med hjälp av dem som man dödar knäppa och ouppnåeliga normer som finns.

Så nu en snabb recap över vad som hänt i mitt liv senaste tiden!Var till bygsilijum med tjejerna som åkte skidor medan jag njöt av solen!
Min tremänning Felicia var på besök i stan så vi hängde och bowlade 
Jag fick feeling och klippte av allt hår. 
Åkte till stugan och nj…